Overstappen op zonnepanelen

Onze klanten stellen steeds vaker de vraag of het slim is om over te stappen op zonnepanelen. Het antwoord is vrij simpel; Hoe sneller je overstapt, des te  sneller je kan besparen en des te slimmer het is.

Of je nu op zoek bent naar zonnepanelen voor je woning of bedrijfspand, wij bieden een breed scala aan oplossingen die aan jouw behoeften voldoen. Onze klanten zijn onze beste referentie en we zijn trots op het werk wat we al meer dan 15 jaar leveren in de regio Heeze, Eindhoven, Nuenen en Waalre. Neem vandaag nog contact met ons op om te bespreken hoe we jou kunnen helpen bij het overstappen op zonnepanelen; de beste investering voor je huis én je portemonnee.

De voordelen van zonnepanelen

Bespaar op uw energierekening

Zonnepanelen zetten zonlicht om in energie, wat betekent dat u minder hoeft te betalen voor uw stroomrekening. Het geld dat u bespaart, kunt u gebruiken voor andere dingen die u belangrijk vindt.

Onafhankelijk van prijzen energieleveranciers

Met zonnepanelen bent u minder afhankelijk van energieleveranciers en schommelende energieprijzen. U wekt uw eigen energie op en bent dus minder gevoelig voor prijsschommelingen.

Investeer in zelfvoorziening

Investeren in zonnepanelen is een duurzame keuze die zichzelf terugverdient. Niet alleen bespaart u op uw energierekening, maar ook op de lange termijn verdient u geld door uw eigen energie op te wekken.

Verhoog uw woningwaarde

Zonnepanelen zijn niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee. Woningen met zonnepanelen hebben een hogere waarde op de vastgoedmarkt en kunnen meer opbrengen bij verkoop.

Geniet van jarenlang rendement

Zonnepanelen hebben een lange levensduur en gaan gemiddeld zo’n 25 jaar mee. Dit betekent dat u gedurende lange tijd kunt profiteren van de voordelen van zonne-energie en dat uw investering zichzelf op de lange termijn terugverdient.

Wek milieuvriendelijke energie op

Met zonnepanelen wekt u uw eigen energie op, zonder dat u daarvoor fossiele brandstoffen hoeft te verbruiken. Hierdoor vermindert u uw ecologische voetafdruk en helpt u mee aan een betere wereld voor toekomstige generaties.

Start vandaag nog met besparen.

“Zonnepanelen blijft een aantrekkelijke investering als je bedenkt dat panelen een levensduur van zo’n 25 jaar hebben. In de jaren daarna is elke kilowattuur die je opwekt pure winst!”

Waarom zonnepanelen via ons laten leggen?

1. De laagste prijs.

Altijd de laagste prijs. Maar dan écht.
Bij ons ben je verzekerd van de laagste prijs. Dit komt doordat wij direct van de leverancier inkopen zonder tussenkomst van groothandels. Wij hebben ook geen contracten met energiemaatschappijen of fabrikanten, waardoor we altijd de beste prijs kunnen aanbieden. Hierdoor zijn onze lagere marges mogelijk.

 

2. Snellere levertijd dan bij de concurrent.

Sneller beginnen met besparen!
Wij begrijpen dat je niet wilt wachten op jouw zonnepanelen. Daarom hebben wij een veel snellere levertijd dan onze concurrenten. Gemiddeld wacht je bij hen tot wel 8 maanden. Maar doordat wij ons materiaal rechtstreeks bij de leverancier opvragen, ontvangen wij onze materialen sneller en voelen we minder van de schaarste in de sector. Zo kun jij al maanden eerder beginnen met besparen. Tel uit je winst.

 

3. Garantie via erkende partners.

Bij ons bent u geen nummertje.
Wij werken uitsluitend samen met erkende partners. Hierdoor ben je verzekerd van topkwaliteit en kun je altijd rekenen op goede garantievoorwaarden. Bij ons ben je geen nummer, maar krijg je persoonlijke aandacht en staan we altijd voor je klaar bij eventuele problemen.

 

4. Top-kwaliteit van de beste leverancier.

Top kwaliteit voor een top levensduur voor top rendement.
Bij ons kies je voor topkwaliteit. Wij gebruiken alleen materialen van erkende leveranciers, zodat je achteraf nooit voor verrassingen komt te staan. Zo weet je zeker dat jouw investering duurzaam en van de beste kwaliteit is waardoor je nog jarenlang kan blijven genieten van jouw investering.

 

5. Iedere oplossing op maat gemaakt.

De juiste oplossing is de oplossing die het beste bij u past.
Wij vinden het belangrijk dat jouw zonnepanelenoplossing precies bij jouw situatie past. Daarom denken wij graag met je mee en bieden wij altijd oplossingen op maat. In tegenstelling tot bij de concurrent vind je bij ons geen ‘one size fits all’ oplossingen, maar een persoonlijke aanpak die past bij jouw wensen en budget.

 

6. Stapelkorting als je buren ook zonnepanelen afnemen.

Bespaar samen met een goede buur.
Besluiten jullie om samen met de buren tegelijkertijd zonnepanelen te laten leggen? Dan profiteren jullie van een stapelkorting. Hoe meer buren mee doen, hoe hoger de korting oploopt. Zo begint het besparen wel heel voordelig!

Geniet dezelfde dag nog van uw nieuwe zonne-energie

Benieuwd wat er allemaal bij komt kijken voordat u kunt starten met besparen dankzij zonne-energie? Hier kunt u alvast lezen welke stappen we samen doorlopen.

 

Wil je meer informatie over zonnepanelen? Of wil je een afspraak maken voor een adviesgesprek? Neem dan nu contact met ons op! Wij staan altijd voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Tijdens het adviesgesprek bespreken we jouw energieverbruik en wensen en geven we je advies op maat. Zo weet je precies welke opties er zijn en welk systeem het beste bij jou past.

Onze offerte geeft je inzicht in de kosten en baten van jouw zonnepanelensysteem. Tijdens het bespreken van de offerte geven we je nog extra informatie en toelichting op het aanbod.

Voordat we je zonnepanelen installeren, doen we een schouw van je dak. We kijken hierbij naar de mogelijkheden en beperkingen van jouw dak en geven advies over de optimale plaatsing van de panelen. Zo ben je verzekerd van een efficiënt zonnepanelensysteem dat maximaal rendement oplevert.

Onze installateurs hebben jarenlange ervaring in het installeren van zonnepanelen. Ze werken snel en efficiënt, zodat jij snel kunt genieten van de voordelen van zonne-energie. De meeste installaties zijn na een halve dag al klaar. Na de installatie testen we het systeem uitgebreid en geven we je een uitgebreide uitleg over het gebruik en onderhoud van je nieuwe zonnepanelensysteem.

Neem contact op

Nieuwsgierig naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Of wil je geheel vrijblijvend een offerte opvragen? Stuur dan een berichtje. Binnen 24 uur heeft u antwoord. Tot gauw!

  Van der Geugten Elektrotechniek
  De Boelakkers 17
  5591RA Heeze
  T: 06 – 525 800 14
  E: wesley@geugtenelektro.nl
  Beschikbaarheid
  Maandag – Vrijdag : 07:30 – 18:00
  In de avonduren beschikbaar op afspraak